onsdag 24. februar 2010

PARARTY ogggg mors hjemmelagede pizza

Det var FINT a se Ida , og veldig fint a se mors pizza ogsa! Det smakte! Vi fant Ida og alt gikk fint. Tok bussen til den lille byen Paraty! Takk gud for Ipoden jeg kjopte for turen. A "finne Willy" er fint tidsfordriv nar vi kjorer sa mye buss!



Vi har vert pa battur! Det var godt a fa vind i haret! Jeg tok ikke sa mange bilder. Bare a se pa Ida sin blogg , hu blogger i hytt og pine :) BLOGGULF!
A ligge a flyyyte i vannet er noe av det chilleste jeg veit!

Pga varmen er det ganske umulig a ligge pa stranda.. Sa vi tok oss en Jeep Thour! Kjorte oss til mange fossefall og en vill vannsklie pa steinene! Det var GOY! Kroppen begynner a bli litt rastlos her.... Kankje blitt litt for mye ferie og slappe av. Vi skulle egentlig surfe masse her i Paraty.. Men darlig med utleie av brett! Kjempe skuff.. Drar tidligere til Ihla Grande og satser pa mer surf der!





I gar bytta vi hostel for a pa air conditioner. Det var krise. Krisesituasjon. Vi trengte luft! Trine og jeg tok oss turen rundt i byen for "a lete etter luft" DO YOU HAVE AIR CONDITIONER? CAN WE FEEL THE FAN??? Nar vi endelig kom til et nytt hostel horte vi torden!!!! Var like for vi stoppa en taxi sjafor og spurte om han kunne kjore oss til regnet.. men da. Da kom drapene! Da var det tid for regndansen!





Partay er en veldig koselig liten by merd sma gater. Husene er i forskjellige farger. Vi liker oss her. Masse sma boder med shopping!







De server oss stadig vekk en slags shot. Husker ikke navnet. Er hvertfall Fernet ganger 10! Sjekk oya popper ut!











2 kommentarer:

Marte, Ole og Mille sa...

Hahhaha, helle du helle:) liker å se og lese, fin gjeng dere. Kos dere masse og nyt dagan!!

Pappa sa...

Haha dere er noen gærninger!
Mange fine bilder og flotte steder.Synes dere bir så tynne?
Spiser dere ikke mat eller er bildene faka?

pappa